IzpostavljenoRazvoj potencialovRazvoj potencialov - AlfaPAKET IZVIRNIH, POGLOBLJENIH VSEBIN ZA PODJETJA

Zagotavljamo vsebine, ki zaposlenim omogočijo poglobljen, celovit in kontinuiran razvoj na osebnostnem področju.

Za vas smo v letu 2023 pripravili paket šest webinarjev, dopolnjenih z individualiziranim pogovorom o vaših vprašanjih na izbrano temo (Q&A) ter eno poglobljeno izkustveno delavnico.

Ustanovitelji Pozitivne psihologije, (Skupina Primera in Nastja Mulej) smo se odločili, da dobre prakse prilagodimo potrebam organizacij. Na podlagi našega znanja, dostopa do odličnih predavateljev ter poznavanja organizacij, bomo vsako leto pripravili paket izvirnih, poglobljenih vsebin za intenziven razvoj vaših zaposlenih. V letu 2023 se osredotočamo na temo, o kateri se veliko govori: osebni razvoj in psihološko dobro počutje zaposlenih.

Paket šestih webinarjev, ki vam ga predstavljamo, ima vnaprej določene teme. Obravnavamo jih mesečno, poglabljamo pa preko pogovora s predavateljem. Paket vsebuje tudi dvodnevno delavnico, kjer zaposleni na izkustven način pridobivajo nove uvide o sebi in razvijajo svoje veščine.

 

V letu 2023 smo za vas pripravili naslednje vsebine:

Webinarji:

 • Marec: Soočanje z negotovostjo
 • April: Razvojna miselnost pri delu
 • Maj: Enostavno razmišljanje
 • September: Inovativne organizacije
 • Oktober: Naj psihične težave ne bodo ovira
 • November: Sočutje in empatija na delovnem mestu

2 dnevna delavnica:

Če se za paket odločite sredi leta, prejmete takojšnji dostop do že izvedenih webinarjev. Termin za Q&A za posamezne teme pa določimo v dogovoru z vami.

 

Kaj pridobite?

 • Zagotavljamo vsebine, ki zaposlenim omogočijo poglobljen, celovit in kontinuiran razvoj na osebnostnem področju.
 • Omogočimo vam, da odgovorite na potrebe visoko strokovnih kadrov ter mlajše generacije, ki pri delodajalcih vedno pogosteje iščejo tudi skrb za lasten psihološki razvoj in dobro počutje.
 • Nagovarjamo tudi teme, povezane s psihološkimi stiskami in duševnim zdravjem, ki so v organizacijskem okolju pogosto še tabu.
 • Z vlaganjem v poglobljen osebnostni razvoj zaposlenih na dolgi rok prispevate k izboljšanju njihovega zadovoljstva, kar vodi k bolj kakovostnim odnosom in omogoči, da lahko bolje izkoristijo svoje potenciale.
 • Z vključitvijo večine oz. vseh zaposlenih v izobraževanja vplivate na spremembo kulture v vašem podjetju.

 

Način izvedbe:

6 Webinarjev: Vsak webinar traja 60 min. Teme webinarjev so v naprej znane. Ker so predavanja posneta, si jih lahko vaši zaposleni ogledajo takoj ob prejemu ali kadarkoli kasneje. Obravnavane teme lahko v podjetju nadgradite z dodatnimi aktivnostmi, ki omogočajo poglobljeno obravnavo teme, npr. s poglobljeno delavnico, timskim ali individualnim coachingom in podobno.

Q&A: Teden dni po vsakem webinarju sledi online srečanje. Tam odgovorimo na vprašanja zaposlenih iz različnih podjetij, povezana z vsebino webinarja. Zaposleni bodo lahko vprašanja postavili vnaprej (anonimno) ali neposredno na srečanju. Trajanje Q&A je 45 minut.

Izkustvena delavnica: Del paketa je tudi 2- dnevna izkustvena delavnica na temo psihološke varnosti. V dogovoru z vami izberemo termin, prostor in udeležence za izvedbo. Več o delavnici najdete TUKAJ.

Za velika in srednja podjetja je delavnica interna, zaposleni iz mikro in malih podjetij pa lahko sodelujejo na odprti delavnici na vnaprej razpisanem terminu.

 

Nadgradnja in poglobitev: Vas posamezne teme še posebej zanimajo ali bremenijo? Kontaktirajte nas in pomagali vam bomo pripraviti prilagojene rešitev, ki naslavlja vaše potrebe.

 

Cena

Paket neomejenega dostopa do šestih 60-minutnih webinarjev, šestih 45-minutnih Q&A ter dvodnevne izkustvene delavnice o psihološki varnosti so na voljo za:

Mikro in mala podjetja: 2.800 eur + ddv*

Srednja in velika podjetja: 4.000 eur + ddv

*Zaposleni iz mikro in malih podjetij lahko sodelujejo na odprti delavnici na vnaprej razpisanem terminu.

 

Izvajalci: Andrej Juričko, Petra Lepoša, Monika Legnar, Nastja Mulej

KONTAKTStopite v stik z nami
Primera je svetovalno podjetje, ki se ukvarja s prepoznavanjem in razvojem potencialov ter opolnomočenjem organizacij.
NAŠE LOKACIJEKje nas najdete?
https://www.skupinaprimera.si/wp-content/uploads/2019/08/img-footer-map-02.png
POVEZAVENe spreglejte
KONTAKTStopite v stik z nami
Primera je svetovalno podjetje, ki se ukvarja s prepoznavanjem in razvojem potencialov ter opolnomočenjem organizacij.
NAŠE LOKACIJEKje nas najdete?
https://www.skupinaprimera.si/wp-content/uploads/2019/08/img-footer-map-02.png
POVEZAVENe spreglejte
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.

Copyright © 2019 Skupina Primera d.o.o.. Made by: Erpium

Copyright © 2019 Skupina Primera d.o.o.. Made by: Erpium