Home Politika zasebnosti

To spletno stran upravlja SKUPINA PRIMERA, celovite kadrovske rešitve, d.o.o., Prešernova 5, 1000 Ljubljana.

Za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo, uporabljamo ustrezne organizacijske in tehnične postopke. Z njimi preprečujemo razkritje pridobljenih podatkov ali nepooblaščen dostop do njih. Ohranjamo njihovo avtentičnost in natančnost ter zagotavljamo ustrezno uporabo. Ob tem pa želimo poudariti, da je internet vselej nepredvidljiv medij. Kljub zagotavljanju najvišje informacijske varnosti in kljub varnostnim ukrepom in komunikacijskim protokolom po meri zakonodaje, ne moremo izključiti morebitne zlorabe podatkov.

Da boste lažje razumeli, katere vrste podatkov zbiramo na spletni strani, za kaj jih hranimo in obdelujemo (namen) in s kom jih eventuelno delimo, smo v nadaljevanju pripravili pregled informacij.


Katere podatke zbiramo, hranimo in obdelujemo?

Piškotki: Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). To so informacije, ki jih naše spletno mesto pošlje vašemu brskalniku. Tako se shranijo v vašem sistemu in našemu spletnemu mestu omogočajo razumevanje informacij o vaših nastavitvah, uporabniških preferencah in izkušnjah. Več o delovanju piškotkov in upravljanju z njimi si lahko preberete spodaj, v rubriki O piškotkih.

IP naslov: IP-naslov je številka, ki locira računalnik, s katerega uporabnik dostopa do spletne strani. Dostop do spletnih strani beležimo z namenom izdelave poročil o varnostni analizi. Ta so ključna v primerih kibernetskih napadov. Izključno takrat se IP naslovi tudi analizirajo, sicer pa so podatki o dostopu nemudoma in redno izbrisani.

Obrazec "Kontakt": Preko kontaktnega obrazca zbiramo in obdelujemo osebne podatke: ime in priimek pošiljatelja, ime podjetja in e-poštni naslov. Obrazec s podatki se pošlje izključno na podlagi vaše privolitve (6a člen Splošne uredbe o varstvu podatkov). Te podatke uporabimo izključno za namen obdelave vašega sporočila, ki ste nam ga poslali preko kontaktnega obrazca. Hranimo in obdelujemo jih izključno do razrešitve sporočila, dokler je izkazan namen oziroma do vašega preklica ali odjave.

Drugih osebnih podatkov preko te spletne strani ne zbiramo.


Izmenjava podatkov

Vse zbrane osebne podatke uporabljamo izključno za namen, za katerega ste nam jih zaupali. S tretjimi osebami, ki so izključno naši preverjeni poslovni partnerji, vredni zaupanja, jih delimo zgolj v relevantnih primerih in ko smo od vas dobili ustrezno soglasje ali pa nam to omogoča zakonska podlaga. Izmenjava podatkov poteka skladno z veljavnimi predpisi in nikoli z namenom prodaje ali drugega trženja osebnih podatkov.

V kolikor bi neodvisno od nas prišlo do nevarne kršitve vaših pravic v zvezi z varstvom osebnih podatkov in bomo za to izvedeli, vas bomo o tem nemudoma obvestili. Če bo potrebno pa bomo obvestili tudi Informacijskega pooblaščenca Republike Slovenije.

Delovanje te spletne strani je podprto s ponudniki storitev (gostovanje, IT vzdrževanje), ki se nahajajo v državah zunaj Evropskega gospodarskega prostora. V teh državah veljavni zakoni morebiti ne zahtevajo enake stopnje zaščite podatkov kot v RS. Zato smo v podjetju SKUPINA PRIMERA, d.o.o. sprejeli ukrepe, s katerim zagotavljamo ustrezno stopnjo zaščite podatkov, skladno z veljavnimi zakoni o zaščiti in varstvu podatkov v RS.


Imate vprašanje v zvezi v vašimi osebnimi podatki?

V kolikor imate vprašanje v zvezi z varovanjem vaših osebnih podatkov, ki jih zbiramo, hranimo in obdelujemo, bi želeli podatke, ki ste nam jih posredovali popraviti ali jih trajno izbrisati, nam pišite na: info@skupinaprimera.si .

Pravico imate tudi ugovarjati obdelavi vaših osebnih podatkov ter zahtevati neoviran, neposreden prenos podatkov k drugemu upravljalcu. To lahko storite pisno, na zgoraj navedeni naslov. V kolikor menite, da vaše pravice niso bile ustrezno tretirane ali celo kršene, imate možnost pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu RS


O PIŠKOTKIH

Shranjevanje piškotkov je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporabljate. Brskalnik vam vselej ponudi več možnosti upravljanja piškotkov in s tem vaših informacij. Opozori vas, kadar želi shraniti piškotek in vam omogoča, da določen piškotek tudi zavrnete ali ga odobrite le deloma. Piškotki zagotavljajo prijazno uporabniško izkušnjo spletne strani in pomagajo pri lažji navigaciji po spletnem mestu. Omogočajo tudi hitrejšo in enostavnejšo interakcijo med spletno stranjo in uporabnikom. V kolikor je piškotek začasen, deluje dokler ne zaprete trenutnega okna v brskalniku. Ostali piškotki imajo določen čas trajanja (minute, dan, mesec, leto...). Vsak piškotek lahko sami kadarkoli po želji omejite, blokirate, onemogočite ali izbrišete. To storite v nastavitvah brskalnika, ki ga uporabljate. V nobenem primeru piškotki ne posredujejo informacij iz vašega trdega diska ali uporabljajo več informacij, kot vi to dovolite.


Katere piškotke uporabljamo?

CookieTypeDurationDescription
_gathird party2 letiUstvari unikatni ID, ki se ga uporablja za beleženje statističnih podatkov o tem, kdo so obiskovalci na tem spletnem mestu.
_gat_gtag_UA_60152261_2third party1 minutaUporablja se za spletno analizo.
_gidthird party1 danRegistrira edinstven ID, ki se uporablja za ustvarjanje statističnih podatkov o tem, kako obiskovalec uporablja spletno mesto.
cookielawinfo-checkbox-analyticspersistent1 letoTa piškotek je obvezen in se uporablja za shranjevanje uporabnikove izbire o piškotkih.
pll_languagepersistent1 leto
viewed_cookie_policypersistent1 uroZa shranjevanje izbire o piškotkih.
KONTAKTStopite v stik z nami
Primera je svetovalno podjetje, ki se ukvarja s prepoznavanjem in razvojem potencialov ter opolnomočenjem organizacij.
NAŠE LOKACIJEKje nas najdete?
https://www.skupinaprimera.si/wp-content/uploads/2019/08/img-footer-map-02.png
POVEZAVENe spreglejte
KONTAKTStopite v stik z nami
Primera je svetovalno podjetje, ki se ukvarja s prepoznavanjem in razvojem potencialov ter opolnomočenjem organizacij.
NAŠE LOKACIJEKje nas najdete?
https://www.skupinaprimera.si/wp-content/uploads/2019/08/img-footer-map-02.png
POVEZAVENe spreglejte
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.

Copyright © 2019 Skupina Primera d.o.o.. Made by: Erpium

Copyright © 2019 Skupina Primera d.o.o.. Made by: Erpium